Bron: youtu.be
Stichting Civic heeft dit onderwerp ook uitgediept in een eerdere blog waarin we de 9 sanctiemoment in de nieuwe Wet Inburgering aan de kaak stellen. Deze blog is wijd verspreid en door verschillende organisaties en personen opgepikt. Diezelfde boodschap hebben wij nu in een infographic en animatievideo verwerkt, zodat het een nog groter publiek kan bereiken.
De infographic en animatievideo zijn ontworpen door de animator Nour Daghestani en Jolien de Vries van Stichting Civic. Beatrice van der Poel heeft de voice-over van de animatie ingesproken. We zijn hen zeer dankbaar voor de vruchtbare samenwerking en het mooie resultaat.
De nieuwe inburgering png
Nikki-Scholten

Nikki Scholten

Secretaris